Gastgezinnen

Omdat we Cooper, Indy en Ivy alle liefde en aandacht willen geven die ze verdienen, hebben we besloten nieuwe hondjes in een gastgezin te plaatsen. Op deze manier kunnen ook zij genieten van de volle aandacht en liefde van een gezin. 

Wat is een gastgezin?

Een gastgezin is een gezin dat van ons een pup te leen krijgt en waar jij en je familie van kan genieten. Het enige dat wij verlangen is 3 keer een nestje tussen 2e en 7e jaar.

Hoe werkt het?

Je hond komt vanaf het moment van dekking (kan in overleg ook later) bij ons en blijft tot 2 maanden na de geboorte van de pups bij ons (tot laatste pup weg is). In deze periode kun je je hond in overleg bij ons bezoeken. Je kunt er ook voor kiezen om tegen een vergoeding zelf de bevalling te doen in je eigen omgeving. We zullen jou hierin natuurlijk actief begeleiden.

20161023_150022
Reu

Je maatje missen

Je moet je realiseren dat je je allerliefste maatje af en toe een tijdje moet missen. Dit zal zijn tot en met het 6e jaar. Dit kan een korte periode zijn (bv. dierenarts, keuringen, dekking etc..) of een langere periode (bevalling). Er zal regelmatig contact met elkaar zijn en afstemmingen voor vakanties is ook belangrijk. Af en toe een logeerpartijtje is ook leuk en zorgt voor een 2e huis. Dit verkort de periode tussen moment van dekking en bevalling. 

Wie zoeken wij

Wij zijn op zoek naar een een warm en zorgzaam gezin in de omgeving van Lelystad (maximaal 30 minuten). Liefst een gezin waarbij er lekker in de tuin gespeeld kan worden. Daarnaast moet er natuurlijk ook een goede klik zijn. 

Verandering gezinssituatie

Elk gezinssituatie kan wijzigen waardoor er een situatie kan ontstaan waarbij niet meer voor de hond kan worden gezorgd. In dit geval gaat de hond per direct terug naar Goededoodles. Dit is ook als het gastgezin na meerdere waarschuwingen de afspraken niet nakomt.

Aanmelden

Heb je genoeg vrije tijd en kunnen jullie voldoende liefde aan een  puppy geven? Stuur dan even een bericht via het contactformulier. 

Hoeveel kost het en wie betaald welke kosten?

  • De pup wordt zonder aanschafkosten bij jullie gezin geplaatst.
  • Wij vragen geen borgstelling. 
  • De pup blijft eigendom van Goededoodles tot en met het 6e jaar.
  • Na 3 nestjes dragen wij de hond in eigendom over. 
  • Zet Goededoodles de hond niet in, dan krijgt het gastgezin een 1e recht op koop (gereduceerd tarief). 
  • Als na 1 nestje de hond niet geschikt blijkt voor de fok, dan stopt het traject. Het welzijn van de hond staat bij ons voorop. 
  • Alle gebruikelijke kosten (jaarlijkse inenting, puppycursus, voeding, ontworming, mand, speeltjes etc. zijn voor rekening van het gastgezin).
  • Alle kosten voor de fok komen voor rekening van Goededoodles (fokkeuring, bevallingskosten etc.)
  •  De sterilisatie komt voor rekening van het gastgezin. Vaak biedt hier een verzekering uitkomst. 
20221030_145056

Welke gegevens willen wij ontvangen?

Naam van jullie gezin, naam, adres en woonplaats en telefoonnummer. Vertel in het kort wie jullie zijn en waarom jullie gastouder willen zijn. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Neem contact op

Goededoodles

Fokker van Australian Labradoodles