Gastgezinnen

Wat is een gastgezin?

Een gastgezin is een gezin dat van ons een pup krijgt en waar jij en je familie van kan genieten. Het enige dat wij verlangen is 3 keer een nestje tussen het 2e en 6e jaar.

Wie zoeken wij?

Wij zijn op zoek naar een een warm en zorgzaam  gezin uit de omgeving van Lelystad.  Liefst een gezin waarbij er lekker in de tuin gespeeld kan worden. 

Hoe werkt het?

Je hond komt ongeveer een week voor de te verwachte geboorte bij ons en blijft tot 2 maanden na de geboorte van de pups bij ons. In deze periode kun je je hond zo vaak als je wilt bezoeken. Je kunt er ook voor kiezen om tegen een vergoeding zelf de bevalling te doen in je eigen omgeving. We zullen jou hierin begeleiden.

20161023_150022
Reu

Hoeveel kost het?

Wij geven je een pup. Je maakt zelf kosten zoals bij elke andere hond – voedsel, vaccinaties, accessoires, veterinaire zorg en behandeling, etc. De kosten die verband houden met de fokkerij zijn voor onze rekening.

Aanmelden

Heb je genoeg vrije tijd en kunnen jullie voldoende liefde aan een  puppy geven? Stuur dan even een bericht via het contactformulier. 

Welke gegevens willen wij ontvangen?

Vermeld: Gastgezin, jullie adres en telefoonnummer. Vertel in het kort wie jullie zijn en waarom jullie gastouder willen zijn. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Neem contact op

Goededoodles

Fokker van Australian Labradoodles