Gastgezinnen

Omdat we Cooper, Indy en Ivy alle liefde en aandacht willen geven die ze verdienen, hebben we besloten onze nieuwe hondjes in een gastgezin te plaatsen. Op deze manier kunnen ook zij genieten van de volle aandacht en liefde van een gezin. 

Wat is een gastgezin?

Een gastgezin is een gezin dat van ons een pup krijgt en waar jij en je familie van kan genieten. Het enige dat wij verlangen is 3 keer een nestje tussen 2e en 7e jaar.

Hoe werkt het?

Je hond komt ongeveer een week voor de te verwachte geboorte bij ons en blijft tot 2 maanden na de geboorte van de pups bij ons. In deze periode kun je je hond in overleg met ons bezoeken. Je kunt er ook voor kiezen om tegen een vergoeding zelf de bevalling te doen in je eigen omgeving. We zullen jou hierin natuurlijk actief begeleiden.

20161023_150022
Reu

Je maatje missen

Je moet je realiseren dat je je allerliefste maatje af en toe een tijdje moet missen. Dit zal zijn tot en met het 6e jaar. Dit kan een korte periode zijn (bv. dierenarts, keuringen, dekking etc..) of een langere periode (bevalling). Er zal regelmatig contact met elkaar zijn en afstemmingen voor vakanties is ook belangrijk. Af en toe een logeerpartijtje is ook leuk en zorgt voor een 2e huis.

Wie zoeken wij

Wij zijn op zoek naar een een warm en zorgzaam gezin uit de omgeving van Lelystad (maximaal 30 minuten). Liefst een gezin waarbij er lekker in de tuin gespeeld kan worden. Daarnaast moet er natuurlijk ook een goede klik zijn. 

Verandering gezinssituatie

Wanneer de gezinssituatie van het gezin wijzigt en om één of andere reden niet meer voor de hond kan worden gezorgd, dan gaat de hond per direct terug naar Goededoodles.

Aanmelden

Heb je genoeg vrije tijd en kunnen jullie voldoende liefde aan een  puppy geven? Stuur dan even een bericht via het contactformulier. 

Hoeveel kost het?

  • De pup wordt zonder aanschafkosten bij jullie gezin geplaatst.
  • De pup blijft eigendom van Goededoodles tot en met het 6e jaar.
  • Is de pup niet geschikt voor de fok, dan blijft de pup bij jullie. Het welzijn van de hond staat bij ons immers voorop. Na sterilisatie (jullie kosten) gaat het eigendom van de hond naar jullie over.
  • Alle gebruikelijke kosten (jaarlijkse inenting, puppycursus, voeding, ontworming, mand, speeltjes etc. zijn voor jullie rekening).
  • Alle kosten voor de fok komen voor rekening van Goededoodles (fokkeuring, bevallingskosten etc.)
  • Na 3 nestjes wordt de hond op onze kosten gesteriliseerd en is de hond van jullie. 
20221030_145056

Welke gegevens willen wij ontvangen?

Gastgezin, jullie adres en telefoonnummer. Vertel in het kort wie jullie zijn en waarom jullie gastouder willen zijn. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Neem contact op

Goededoodles

Fokker van Australian Labradoodles